Beverwijk team Financiën

Team Financiën & Control

Ben jij op zoek naar een baan waarin jouw financiële- en controlvaardigheden worden uitgedaagd? Kom dan werken bij ons team Financiën en Control. Wij adviseren de budgethouders en het bestuur over financiële vraagstukken. We ontwikkelen financieel beleid en voeren de financiële administratie voor de gehele gemeente. Het samenstellen van de Planning & Control producten, zoals de jaarrekening, de begroting en tussentijdse rapportages zijn een groot onderdeel van ons werk. Maar ook inkoop, aanbesteding en belastingen maken een groot onderdeel uit van onze werkzaamheden.

Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen! Of stuur een open sollicitatie.

Over Beverwijk

De gemeente bestaat uit de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. De gemeente telt ruim 42.000 inwoners en maakt deel uit van de samenwerkingsregio IJmond.
Je vindt hier de duinen naast de maakindustrie. Beverwijk is een mozaïek van bedrijvigheid en diversiteit. Er gebeurt veel in onze stad en we zijn rijk aan creatieve en ondernemende inwoners en bedrijven. In Beverwijk werken we samen en helpen we elkaar vooruit.

Contact

Gemeente Beverwijk
  • Stationsplein 48
    1948 LC Beverwijk
Naar contact