Beverwijk team WIZ

Team Werk, Inkomen & Zorg

Team Werk, Inkomen & Zorg (WIZ) verdelen wij in een team A en team B. Onze teams zorgen voor de inwoner van Beverwijk. Wij richten ons op de gebieden van Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Dit kan gaan van hulp bij de administratie tot aan regelen van vervoer van kinderen naar school. Maar ook het organiseren van hulp bij de huishouding of begeleiding daarin. Of zorgen dat een kind niet langer terugvalt in verzuim op school.

Daarnaast behoren ook schuldhulpverlening, het aanvragen van minimavoorzieningen, het aanvragen van bijzondere bijstand en inburgering tot onze taken. De inwoner staat bij ons op nummer 1. En ons sleutelwoord hierin is ‘zelfredzaamheid’. Wij ondersteunen inwoners op weg naar zelfstandigheid en onafhankelijkheid. Zodat ze uiteindelijk beter kunnen deelnemen in de samenleving.

Voor ons team zijn er geen teamgrenzen. Samenwerken met andere teams is voor ons heel normaal. Teamontwikkeling organiseren de collega’s zelf. In team WIZ B zijn er bijvoorbeeld vanuit het team drie collega’s ‘ambassadeurs’. Zij organiseren het werkoverleg en bewaken de voortgang van de ontwikkelingen in het team en in de organisatie.

Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen! Of stuur een open sollicitatie.

Over Beverwijk

De gemeente bestaat uit de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. De gemeente telt ruim 42.000 inwoners en maakt deel uit van de samenwerkingsregio IJmond.
Je vindt hier de duinen naast de maakindustrie. Beverwijk is een mozaïek van bedrijvigheid en diversiteit. Er gebeurt veel in onze stad en we zijn rijk aan creatieve en ondernemende inwoners en bedrijven. In Beverwijk werken we samen en helpen we elkaar vooruit.

Contact

Gemeente Beverwijk
  • Stationsplein 48
    1948 LC Beverwijk
Naar contact