Onze teams - Team Openbare Ruimte

Team Openbare Ruimte

De collega’s in ons team richten zich op het dagelijks beheer en ouderhoud van de buitenruimte van onze gemeente, kinderboerderij de Baak en begraafplaats Duinrust. Met elkaar zorgen wij voor het grijs (wegen en stoepen, gemalen en riolen, straatmeubilair, bebording en speelvoorzieningen) en het groen (de bomen, parken en plantsoenen) van Beverwijk en Wijk aan Zee. We hebben een grote rol in de gemeenschap, zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor de bewoners en geven advies waar nodig.

Ons team houdt zich dagelijks bezig om Beverwijk en Wijk aan Zee in topconditie te houden. Binnen de gemeente is er elke dag wel iets. Van stuk gereden straatwerk tot een riool dat verstopt is. Maar ook het verwijderen van graffiti‘s van publieke eigendommen behoort tot onze taken. Of de vlag hijsen bij bijzondere gebeurtenissen. Daarnaast behandelen wij Fixi meldingen (meldingen in de openbare ruimte) en schouwen we regelmatig in onze wijken of er aandachtspunten zijn die we moeten aanpakken.

Klimaatadaptatie en biodiversiteit zijn daarnaast grote opgaven waar wij met elkaar aan werken.

 

Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen! Of stuur een open sollicitatie.

Over Beverwijk

De gemeente bestaat uit de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. De gemeente telt ruim 42.000 inwoners en maakt deel uit van de samenwerkingsregio IJmond.
Je vindt hier de duinen naast de maakindustrie. Beverwijk is een mozaïek van bedrijvigheid en diversiteit. Er gebeurt veel in onze stad en we zijn rijk aan creatieve en ondernemende inwoners en bedrijven. In Beverwijk werken we samen en helpen we elkaar vooruit.

Contact

Gemeente Beverwijk
  • Stationsplein 48
    1948 LC Beverwijk
Naar contact