Beverwijk 5

Contact

Bij iedere vacature staan de gegevens van de betreffende contactpersonen. Bij inhoudelijke vragen over de vacature kun je direct contact opnemen met de betreffende manager of collega. Zij kunnen je meer vertellen over de inhoud van de functie. Voor meer algemene vragen kun je contact opnemen met de adviseur Recruitment; Eline Knevel. Zij vertelt je graag meer over jouw mogelijkheden en carrièrekansen bij gemeente Beverwijk.

Bel Eline of stuur haar een whatsapp bericht via 06 16113682 of stuur haar een mail via e.knevel@beverwijk.nl

Connecten via LinkedIn? https://www.linkedin.com/in/eline-knevel/

 

Contact informatie

0251-256256
HR@beverwijk.nl

Adresgegevens:
Gemeente Beverwijk
Stationsplein 48
1948 LC Beverwijk

Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen! Of stuur een open sollicitatie.

Over Beverwijk

De gemeente bestaat uit de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. De gemeente telt ruim 42.000 inwoners en maakt deel uit van de samenwerkingsregio IJmond.
Je vindt hier de duinen naast de maakindustrie. Beverwijk is een mozaïek van bedrijvigheid en diversiteit. Er gebeurt veel in onze stad en we zijn rijk aan creatieve en ondernemende inwoners en bedrijven. In Beverwijk werken we samen en helpen we elkaar vooruit.

Contact

Gemeente Beverwijk
  • Stationsplein 48
    1948 LC Beverwijk
Naar contact