Beverwijk team Sociaal Beleid

Team Sociaal Beleid

Werken binnen dit team betekent werken in een warm gedreven en professioneel team. Wij kijken met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken en lossen problemen op voor onze inwoners.

De diversiteit van de werkzaamheden en de maatschappelijke impact maakt het werk uitdagend. We zetten ons iedere dag in voor inwoners van jong tot oud. Dit doen we in samenwerking met verschillende partners en samenwerkingsverbanden regionaal. Dit doen we nu, maar ons team kijkt ook naar de toekomst. Samenwerking is onze kracht, vooral in deze periode waar maatschappelijke vraagstukken zich in vlot tempo aandienen.

Team sociaal beleid is nieuwsgierig, leergierig, loyaal, proactief, gedreven en open. We werken goed samen en hebben aandacht voor elkaar. Ook hebben we teamuitjes waar we elkaar gezellig ontmoeten. Deze uitjes zijn creatief, maar ook sportief. Daarnaast hebben we een jaarlijks personeelsfeest. We werken flexibel waarin een balans is tussen thuiswerken en ontmoetingen op kantoor. Deze afwisseling maakt werken in ons team prettig.

 

Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen! Of stuur een open sollicitatie.

Over Beverwijk

De gemeente bestaat uit de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. De gemeente telt ruim 42.000 inwoners en maakt deel uit van de samenwerkingsregio IJmond.
Je vindt hier de duinen naast de maakindustrie. Beverwijk is een mozaïek van bedrijvigheid en diversiteit. Er gebeurt veel in onze stad en we zijn rijk aan creatieve en ondernemende inwoners en bedrijven. In Beverwijk werken we samen en helpen we elkaar vooruit.

Contact

Gemeente Beverwijk
  • Stationsplein 48
    1948 LC Beverwijk
Naar contact