Foto dame achter pc - arbeidsvoorwaarden (Over Ons) (2)

Arbeidsvoorwaarden

Als je bij ons komt werken ben je verzekerd van een goed salaris, een individueel keuzebudget, pensioenopbouw via het ABP en een pakket aan vergoedingen zoals reiskosten en thuiswerken.

 Arbeidsvoorwaarden Gemeente Beverwijk

Salaris
Iedere functie kent zijn eigen salarisschaal. Zo’n salarisschaal bestaat uit een minimum- en een maximumbedrag. Als medewerker kan je jaarlijks doorgroeien tot het maximum van de salarisschaal. In elke vacature vermelden wij transparant wat je kunt verdienen.

IKB (Individueel Keuze Budget)
Je bouwt maandelijks 17,05% Individueel Keuze Budget (IKB) op bovenop je bruto maandsalaris. Daarin zit onder andere je vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, 2 dagen bovenwettelijk verlof en een levensloopbijdrage. Met het IKB beslis je zelf hoe en wanneer je dit bruto budget besteedt: je kunt het (maandelijks) laten uitbetalen, verlofuren kopen of netto laten uitkeren voor opleidingskosten. Hierdoor heb je meer keuzevrijheid bij het invullen van de arbeidsvoorwaarden. Zo maak je de keuzes die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

ABP
De gemeente is aangesloten bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP). Hiervoor word je automatisch aangemeld. De pensioenpremies worden voor een deel door de gemeente Beverwijk betaald en voor een deel ingehouden op jouw bruto salaris.

Telefoon en laptop
Je krijgt van ons een telefoon en laptop in bruikleen.

Woon-werk verkeer
Ons Stadhuis staat middenin de stad Beverwijk. Gelegen naast het trein- en busstation. Kom je met de fiets? Dan parkeer je deze in de ondergrondse fietsenstalling naast het Stadhuis. Er is een betaald parkeerterrein tegenover het Stadhuis. En er is ook onbetaalde parkeergelegenheid op vijf minuten loopafstand. Reis je met het openbaar vervoer naar kantoor? Dan krijg je de reiskosten 100% vergoed. Ga je met de fiets of met de auto? Dan ontvang je een kilometervergoeding voor woon-werk verkeer.

woon werk verkeer


Hybride werken
Je werkt, afhankelijke van je functie, vanaf één van onze vijf werklocaties. En als het past bij de aard van je werk, is hybride werken ook een mogelijkheid die we je graag bieden.

 hybride werken

 

Beverwijk Academy
Bij Beverwijk geloven we in groei en zelfontplooiing. Leren en jezelf ontwikkelen vinden wij dan ook erg belangrijk. Daarom hebben wij de Beverwijk Academy: hét online leerplatform van gemeente Beverwijk. Je vindt hier interne opleidingen, online trainingen, webinars en diverse micro-learnings. We leren in Beverwijk van en met elkaar. Zo worden veel trainingen gegeven door onze eigen medewerkers.

Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen! Of stuur een open sollicitatie.

Over Beverwijk

De gemeente bestaat uit de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. De gemeente telt ruim 42.000 inwoners en maakt deel uit van de samenwerkingsregio IJmond.
Je vindt hier de duinen naast de maakindustrie. Beverwijk is een mozaïek van bedrijvigheid en diversiteit. Er gebeurt veel in onze stad en we zijn rijk aan creatieve en ondernemende inwoners en bedrijven. In Beverwijk werken we samen en helpen we elkaar vooruit.

Contact

Gemeente Beverwijk
  • Stationsplein 48
    1948 LC Beverwijk
Naar contact