Onze teams - Veiligheid, Toezicht & Handhaving

Team Veiligheid, Toezicht & Handhaving

De collega's uit ons team werken samen aan het vergroten van de leefbaarheid en veiligheid voor alle inwoners, ondernemers en bezoekers van Beverwijk en Wijk aan Zee. Dit doen we door het bedenken en maken van beleid tot en met de uitvoering hiervan. En zorgen we daarnaast voor toezicht en handhaving in onze stad.

Ons team is veelzijdig. Er werken adviseurs openbare orde & veiligheid, juristen en adviseurs sociale veiligheid. Maar ook handhavers, die zorgen voor de veiligheid op straat. Met onze inzet op veiligheid en leefbaarheid heeft ons team dus een directe invloed op het woon- en leefgenot van de inwoners van Beverwijk en Wijk aan Zee.

We zijn een jong team dat zich kenmerkt door flexibiliteit, toewijding en teamwork. De afgelopen periode zijn er veel nieuwe collega's in ons team gestart. De focus ligt daarom ook op verdere teamontwikkeling. Dit doen we individueel, maar bijvoorbeeld ook door het organiseren van leuke teamuitjes die passen bij het thema teambuilding.

Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen! Of stuur een open sollicitatie.

Over Beverwijk

De gemeente bestaat uit de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. De gemeente telt ruim 42.000 inwoners en maakt deel uit van de samenwerkingsregio IJmond.
Je vindt hier de duinen naast de maakindustrie. Beverwijk is een mozaïek van bedrijvigheid en diversiteit. Er gebeurt veel in onze stad en we zijn rijk aan creatieve en ondernemende inwoners en bedrijven. In Beverwijk werken we samen en helpen we elkaar vooruit.

Contact

Gemeente Beverwijk
  • Stationsplein 48
    1948 LC Beverwijk
Naar contact