Onze teams - Ingenieursbureau

Team Ingenieursbureau

Het team Ingenieursbureau zorgt ervoor dat de openbare ruimte van onze gemeente goed in stand blijft. Naast het dagelijkse onderhoud, verzorgen wij ook het projectmatig en planmatig onderhoud dat plaatsvindt binnen de gemeente. Denk hierbij aan projecten voor de herinrichting van de openbare ruimte. Of bijvoorbeeld aan het vervangen van de riolering. Voor deze werkzaamheden voeren wij regelmatig overleg met de bewoners en andere gebruikers van de openbare ruimte.

In ons team hebben wij collega’s met technische kennis van verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan wegen, openbare verlichting of kabels en leidingen. Binnen ons team werken projectleiders, ontwerpers, werkvoorbereiders, een landmeter en toezichthouders. We werken intensief samen in verschillende projectteams, maar ook samen met collega’s vanuit andere teams.

Wanneer wij op tijd een belangrijke mijlpaal halen, vieren we dit. Of combineren we dit met een leuke teambuilding activiteit. Er heerst in ons team een informele, maar ook zakelijke werksfeer met korte lijnen dwars door onze organisatie.

Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen! Of stuur een open sollicitatie.

Over Beverwijk

De gemeente bestaat uit de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. De gemeente telt ruim 42.000 inwoners en maakt deel uit van de samenwerkingsregio IJmond.
Je vindt hier de duinen naast de maakindustrie. Beverwijk is een mozaïek van bedrijvigheid en diversiteit. Er gebeurt veel in onze stad en we zijn rijk aan creatieve en ondernemende inwoners en bedrijven. In Beverwijk werken we samen en helpen we elkaar vooruit.

Contact

Gemeente Beverwijk
  • Stationsplein 48
    1948 LC Beverwijk
Naar contact