Onze Teams - Facility

Team Facility

Team Facility ondersteunt alle teams binnen onze organisatie. Met de juiste ondersteuning vanuit Facility kunnen de teams een optimale dienstverlening bieden aan onze inwoners en ondernemers. Dit is op het gebied van ICT en facilitaire zaken. Maar bijvoorbeeld ook op het gebied van privacy en informatiebeveiliging. Je kan zeggen dat team Facility hét smeermiddel is voor een soepel lopende organisatie.

Wij hebben in ons team veel verschillende functies. Dit loopt uiteen van systeembeheerder, archiefspecialist tot aan een gebouwbeheerder. Zij werken samen in verschillende subteams binnen team Facility.

De drive en flexibiliteit die onze collega’s hebben maakt ons team uniek. Alles wat wij doen is ter ondersteuning van de andere teams en hun werkprocessen. Daarom werken wij volop samen met collega’s uit verschillende teams. Het verder moderniseren van onze ICT-omgeving, het verbeteren van informatiemanagement binnen de organisatie en het moderniseren van het gemeentehuis zijn projecten waarmee wij ons bezighouden.

Wij werken zelf organiserend en met eigen verantwoordelijkheid. Dit ervaren de collega's als prettig. Regelmatig organiseren we een teamuitje of borrel. Ook zijn we fan van koek of taart ;-). Positief, enthousiast, teamgevoel, verantwoordelijkheidsgevoel en loyaliteit zijn kernwoorden die bij ons team passen.

Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen! Of stuur een open sollicitatie.

Over Beverwijk

De gemeente bestaat uit de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. De gemeente telt ruim 42.000 inwoners en maakt deel uit van de samenwerkingsregio IJmond.
Je vindt hier de duinen naast de maakindustrie. Beverwijk is een mozaïek van bedrijvigheid en diversiteit. Er gebeurt veel in onze stad en we zijn rijk aan creatieve en ondernemende inwoners en bedrijven. In Beverwijk werken we samen en helpen we elkaar vooruit.

Contact

Gemeente Beverwijk
  • Stationsplein 48
    1948 LC Beverwijk
Naar contact