Beverwijk team Advies

Team Advies

Bij team Advies werken we met professionals verdeeld over verschillende aandachtsgebieden. Deze aandachtsgebieden zijn HR, communicatie, juridische zaken, bestuurssecretariaat, klachten- en bezwaren commissie en coördinatie van in- en externe evenementen.

Samen werken wij voor de hele gemeente en streven naar de beste versie van gemeente Beverwijk. Wij geven advies aan bestuur, management en onze collega’s, zodat zij strategische keuzes kunnen maken. Daarnaast geven wij advies over interne verbeteringen op het gebied van (interne) communicatie, juridische zaken, HR en andere vraagstukken die Beverwijk raken.

Het doel van ons team is om de organisatie maximaal te ondersteunen. En stellen onze collega’s en bestuurders in staat om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. Dit draagt weer bij aan het verbeteren van de dienstverlening voor onze inwoners, ondernemers en overige partners.

Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen! Of stuur een open sollicitatie.

Over Beverwijk

De gemeente bestaat uit de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. De gemeente telt ruim 42.000 inwoners en maakt deel uit van de samenwerkingsregio IJmond.
Je vindt hier de duinen naast de maakindustrie. Beverwijk is een mozaïek van bedrijvigheid en diversiteit. Er gebeurt veel in onze stad en we zijn rijk aan creatieve en ondernemende inwoners en bedrijven. In Beverwijk werken we samen en helpen we elkaar vooruit.

Contact

Gemeente Beverwijk
  • Stationsplein 48
    1948 LC Beverwijk
Naar contact