Over Ons - Organisatiestructuur

Beverwijk als werkgever

Een lerende en dynamische organisatie met kansen voor jou!

Missie: waar doen we het voor?

We bewegen mee met de energie van de stad. Samen met inwoners, ondernemers en partners werken we aan de beste versie van Beverwijk en Wijk aan Zee. Een gemeente waar het prettig wonen, leven en werken is. Waar iedereen mee kan doen, ondernemers zich ontplooien en bezoekers graag terugkomen. Een gemeente om trots op te zijn.

Visie: waar gaan we voor?

  • Samen en in samenhang
  • Van zorgen voor naar zorgen dat
  • Maximaal digitaal en dichtbij
  • Buiten de lijntjes kleuren
  • Werken met plezier

Wat kenmerkt werken voor Beverwijk?

Een fijne werksfeer staat bij ons voorop

Bij ons ervaar je een ongedwongen werksfeer. Er is ruimte voor contact en gezelligheid. Vanaf het moment dat je binnenkomt, voel je je welkom en thuis. Hier kan je werken met plezier.

De inwoner staat centraal

In alles wat we doen staat de inwoner centraal. We streven samen naar excellente dienstverlening. Pro-activiteit en persoonlijk contact zijn hierbij belangrijk. Je communiceert altijd helder en duidelijk. Wij noemen dat ‘Beter Beverwijks’. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!

Wij geloven in groei en zelfontplooiing

In een omgeving met korte lijnen en een breed takenpakket krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je kunt bij ons altijd leren en krijgt waar nodig de ruimte om te vernieuwen.

We voelen ons verbonden

Je werkt in een omgeving waar samenwerken voorop staat. In een middelgrote gemeente met grote ambities bereik je jouw doelen door samen te werken. Je denkt creatief en oplossingsgericht mee met onze inwoners en met collega’s uit de verschillende teams. De diversiteit in onze teams vergroot onze denkkracht en creativiteit.

 

Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen! Of stuur een open sollicitatie.

Over Beverwijk

De gemeente bestaat uit de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. De gemeente telt ruim 42.000 inwoners en maakt deel uit van de samenwerkingsregio IJmond.
Je vindt hier de duinen naast de maakindustrie. Beverwijk is een mozaïek van bedrijvigheid en diversiteit. Er gebeurt veel in onze stad en we zijn rijk aan creatieve en ondernemende inwoners en bedrijven. In Beverwijk werken we samen en helpen we elkaar vooruit.

Contact

Gemeente Beverwijk
  • Stationsplein 48
    1948 LC Beverwijk
Naar contact