Beverwijk team Ruimtelijk Beleid

Team Ruimtelijk Beleid

Ons team is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ruimtelijk beleid in de stad en het dorp. Wij zorgen ervoor dat lange termijn ambities vertaald worden in een korte termijn uitvoering.

Onze collega’s werken vanuit hun eigen expertise op het gebied van bijvoorbeeld wonen, mobiliteit, duurzaamheid en omgevingsrecht. De rode draad hierin is dat ze bijdragen aan het aantrekkelijk houden van de bestaande stad en de nieuw te ontwikkelen gebieden. Dit gaat om vragen als: hoe houden we onze gemeente duurzaam bereikbaar? Hoe dragen we bij aan de woningnood? Hoe zorgen we voor wijken in balans? Hoe verminderen we de CO2-uitstoot in de stad? Hoe kunnen we onze prachtige groengebieden beter gebruiken? Dit zijn vragen waar onze adviseurs zich volop mee bezighouden.

Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen! Of stuur een open sollicitatie.

Over Beverwijk

De gemeente bestaat uit de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. De gemeente telt ruim 42.000 inwoners en maakt deel uit van de samenwerkingsregio IJmond.
Je vindt hier de duinen naast de maakindustrie. Beverwijk is een mozaïek van bedrijvigheid en diversiteit. Er gebeurt veel in onze stad en we zijn rijk aan creatieve en ondernemende inwoners en bedrijven. In Beverwijk werken we samen en helpen we elkaar vooruit.

Contact

Gemeente Beverwijk
  • Stationsplein 48
    1948 LC Beverwijk
Naar contact