Beverwijk 2

Werken voor Beverwijk

Werken voor Beverwijk betekent bijdragen aan grote maatschappelijke opgaven. Samen werken we aan een toekomst waar wonen, leven en werken naadloos samenkomen. Je bent niet zomaar een medewerker. Jij bent voor ons een essentieel onderdeel van de organisatie die streeft naar een positieve verandering. Dit maken we waar vanuit onze drie kernwaarden: samenwerken, ontwikkelingsgericht en klantgericht.

Foto René achter pc - Over Ons

Stap op in Beverwijk

Als je bij ons komt werken, krijg je de tijd om kennis te maken met onze organisatie. Je krijgt een buddy die jou inwerkt binnen je eigen team. Ook kun je trainingen volgen in onze Beverwijk Academy, waarin je de benodigde kennis over onze organisatie krijgt aangeboden. Als nieuwe collega neem je ook deel aan ons introductieprogramma ‘Stap op in Beverwijk’. Samen met andere nieuwe collega’s nemen wij je mee in alle praktische need-to-knows. En maak je alvast kennis met ons management en andere collega’s.

Foto stap op in Beverwijk - kinderboerderij (Over ons)

Ook krijg je informatie over andere belangrijke onderdelen van onze organisatie, zoals het college van burgemeester en wethouders, de griffie en de ondernemingsraad. Een rondleiding door het Stadhuis en door Beverwijk en Wijk aan Zee maakt ook onderdeel uit van het programma. Het inwerkprogramma wordt ieder kwartaal afgesloten met het afleggen van de ambtseed of -belofte.

Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen! Of stuur een open sollicitatie.

Over Beverwijk

De gemeente bestaat uit de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. De gemeente telt ruim 42.000 inwoners en maakt deel uit van de samenwerkingsregio IJmond.
Je vindt hier de duinen naast de maakindustrie. Beverwijk is een mozaïek van bedrijvigheid en diversiteit. Er gebeurt veel in onze stad en we zijn rijk aan creatieve en ondernemende inwoners en bedrijven. In Beverwijk werken we samen en helpen we elkaar vooruit.

Contact

Gemeente Beverwijk
  • Stationsplein 48
    1948 LC Beverwijk
Naar contact