Beverwijk team Publieke Dienstverlening

Team Publieke Dienstverlening

Bij team Publieke Dienstverlening staat de klant centraal. Elke dag zetten we alles op alles om onze inwoners, ondernemers, bezoekers en andere klanten tevreden te stellen. Dat doen we vanuit het Klant Contact Centrum (KCC) en Burgerzaken.

Het KCC is het eerste aanspreekpunt van de gemeente. De vragen die de gemeente krijgt via verschillende kanalen? Die beantwoorden wij. Als KCC’er moet je dus niet alleen servicegericht zijn, maar ook brede kennis hebben van alles wat speelt bij de gemeente.

Bij Burgerzaken komen inwoners en ondernemers langs voor bijvoorbeeld een paspoort of een rijbewijs. Maar ook om geboorteaangifte te doen of te trouwen. Allemaal belangrijke gebeurtenissen in het leven van onze inwoners. Een goed inlevingsvermogen én gedegen kennis van de wet- en regelgeving zijn bij Burgerzaken dan ook onmisbaar.

Naast medewerkers die elke dag Wijkers helpen, heeft team Publieke Dienstverlening ook ondersteunende functies, zoals applicatiebeheer, digitalisering en projectleiding.

Verandering en innovatie staan centraal in ons team. Want de regelgeving verandert voortdurend en dienstverlening wordt steeds digitaler. Toch blijft persoonlijk contact met onze inwoners en andere belanghebbenden enorm belangrijk. Geen dag is hetzelfde. Dat maakt het werk afwisselend en dynamisch.

Goede samenwerking en persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk. We houden elkaar op de hoogte via dagstarts en weekberichten. Maar we vieren ook graag samen een feestje. Wij streven met ons team naar blije medewerkers. Want blije medewerkers zorgen voor blije klanten!

Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen! Of stuur een open sollicitatie.

Over Beverwijk

De gemeente bestaat uit de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. De gemeente telt ruim 42.000 inwoners en maakt deel uit van de samenwerkingsregio IJmond.
Je vindt hier de duinen naast de maakindustrie. Beverwijk is een mozaïek van bedrijvigheid en diversiteit. Er gebeurt veel in onze stad en we zijn rijk aan creatieve en ondernemende inwoners en bedrijven. In Beverwijk werken we samen en helpen we elkaar vooruit.

Contact

Gemeente Beverwijk
  • Stationsplein 48
    1948 LC Beverwijk
Naar contact