Beverwijk team Leefomgeving

Team Leefomgeving

Team Leefomgeving bestaat uit een hecht team van jonge collega’s die met plezier samenwerken. Ons team zorgt voor het ontwikkelen van het omgevingsplan, het verlenen van omgevingsvergunningen, het behandelen van omgevingsinitiatieven, de uitvoering van een aantal bijzondere wetten en de controle en handhaving van de omgeving. We sparren veel met elkaar over de inhoud en werken in organisatie brede projecten.

Ons team is onderverdeeld in 5 sub-teams: omgevingsvergunningen, bijzondere wetten, handhaving, cultureel erfgoed en omgevingsplannen.

Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen! Of stuur een open sollicitatie.

Over Beverwijk

De gemeente bestaat uit de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. De gemeente telt ruim 42.000 inwoners en maakt deel uit van de samenwerkingsregio IJmond.
Je vindt hier de duinen naast de maakindustrie. Beverwijk is een mozaïek van bedrijvigheid en diversiteit. Er gebeurt veel in onze stad en we zijn rijk aan creatieve en ondernemende inwoners en bedrijven. In Beverwijk werken we samen en helpen we elkaar vooruit.

Contact

Gemeente Beverwijk
  • Stationsplein 48
    1948 LC Beverwijk
Naar contact