Over Ons - Onze werkwijze

Onze werkwijze

Kom je een vacature tegen waar je enthousiast over bent? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton in de vacaturetekst. Na het insturen van jouw sollicitatie ontvang je altijd een bevestiging van ons. Let op: deze bevestiging kan in je ongewenste mail staan. sollicitatieproces

 

Maak vooraf kennis met ons

Maak je liever eerst op een informele manier kennis met gemeente Beverwijk? Dan ben je altijd van harte welkom voor een kop koffie of thee met de manager of adviseur recruitment. Zij vertellen je graag meer over werken bij Beverwijk en jouw mogelijkheden. Zodat je goed voor jezelf kunt bepalen of gemeente Beverwijk bij jou past.

Heb je een specifieke vraag over de inhoud van een functie?
Neem dan contact op met de contactpersoon die in de vacature vermeld staat.

Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen! Of stuur een open sollicitatie.

Over Beverwijk

De gemeente bestaat uit de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. De gemeente telt ruim 42.000 inwoners en maakt deel uit van de samenwerkingsregio IJmond.
Je vindt hier de duinen naast de maakindustrie. Beverwijk is een mozaïek van bedrijvigheid en diversiteit. Er gebeurt veel in onze stad en we zijn rijk aan creatieve en ondernemende inwoners en bedrijven. In Beverwijk werken we samen en helpen we elkaar vooruit.

Contact

Gemeente Beverwijk
  • Stationsplein 48
    1948 LC Beverwijk
Naar contact