Foto Peter bij bus - homepage

Kom je werken bij gemeente Beverwijk?

Bij ons maak je deel uit van een betrokken organisatie: samen streven we naar de beste versie van Beverwijk en Wijk aan Zee. We werken aan een toekomst waar wonen, leven en werken naadloos samenkomen. Je kunt rekenen op een werkomgeving waarin jouw betrokkenheid en bijdrage het verschil maken. Jij bent een essentieel onderdeel van de organisatie die streeft naar een positieve verandering. Samen met jou bouwen we aan een gemeente om trots op te zijn!

Onze nieuwste vacatures

Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen! Of stuur een open sollicitatie.

Over Beverwijk

De gemeente bestaat uit de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. De gemeente telt ruim 42.000 inwoners en maakt deel uit van de samenwerkingsregio IJmond.
Je vindt hier de duinen naast de maakindustrie. Beverwijk is een mozaïek van bedrijvigheid en diversiteit. Er gebeurt veel in onze stad en we zijn rijk aan creatieve en ondernemende inwoners en bedrijven. In Beverwijk werken we samen en helpen we elkaar vooruit.

Contact

Gemeente Beverwijk
  • Stationsplein 48
    1948 LC Beverwijk
Naar contact